Föreläsning med Per Jensen

Föreläsning med Per Jensen
Söndag 13 oktober kl 10-13

“Hunden och vi – relationer och missförstånd mellan dig och din hund”

Per Jensen berättar om den nya forskningen kring hur hundar tänker och kommunicerar och vad det betyder för våra relationer. Behöver hunden verkligen en dominant ledare? Och hur smart är den egentligen?

Per Jensen är professor i etologi vid Linköpings universitet och författare till en rad böcker om djurs och hundars beteende, t ex “Hundens språk och tankar”, “Den missförstådda hunden” och “Djurens känslor – och vår känsla för djur”.

Plats:
Folkets Hus – Iggesund
Förköp 480: – Fika ingår.
Begränsat antal platser. Förköp.
Mejla din anmälan till anneli.hudik@hotmail.com
Betala till B-G 613-1684 eller Swish 123 304 85 50
märk inbetalning med Per Jensen