Nose Work Instruktörsutbildning

Instuktörshelg NW2-NW3

Är du Nose Work-instruktör och vill lära dig mer om NW2 och NW3? Då är denna helg något för dig!

Annelis Hundtjänst och H som i hund bjuder in till en tredagars vidareutbildning för instruktörer.

Datum: 8-10 mars

Plats och tid: Iggesund (fredag kl 13-17), Strömsbruk (lördag kl 10-17) och Gnarp (söndag kl 9-15).

Under denna helg tittar vi tillsammans på hur vi kan utbilda kursekipage på bästa sätt i de svårigheter som tillkommer i NW2 och NW3. Vi går igenom regler och inlärning av höga gömmor, djupa gömmor, närliggande gömmor och tomsök. Vi kommer också att fokusera på problemlösning för instruktörer. Dvs hur hjälper vi ekipage med olika typer av problem vidare i träningen. Vi berör också ämnen som motivation, kroppskontroll, mm.

Vi blandar teori och praktik. Vissa teoripass kommer vi att vara alla tillsammans, medans vi under de praktiska passen delar upp oss i två grupper. Har du en plats med hund så kommer din hund att få jobba under de praktiska passen. Mellan jobben behöver din hund kunna vila i bilen, alternativt i en egen bur inomhus.

Löptik kan ej delta.

Instruktörer: Anneli Johansson, NW-instruktör och domare NW1-Elit. Helena Bohlin, NW-instruktör och domare NW1-NW2, samt aktiv tävlande.

10 platser med hund. Pris: 5300 kr

4 platser utan hund. Pris: 3900 kr

Priserna är inkl moms.

Fika ingår alla dagarna.

Efter anmälan betalas 1500 kr av kursavgiften inom 10 dagar (vi skickar en faktura). Resterande del av kursavgiften betalas 30 dagar innan kursdatum (vi skickar en faktura).

helena[@]hsomihund.se

anneli.hudik[@]hotmail.com

Välkommen med din anmälan!